Gehaktballen uit de airfryer (In 10 minuten bereid!)

Overheerlijk gehaktballen recept dat snel, eenvoudig en gezonder is dan de norm? Dankzij onze vertrouwde Airfryer kunnen wij nu de perfecte gehaktballen serveren met minder vet en zonder in te leveren op smaak. Dit recept voor gehaktballen uit de Airfryer belooft sappige, smaakvolle ballen met een heerlijk krokant korstje, een ideale smaakbeleving voor jong en oud! Of je nu een praktische kok bent of een culinaire avonturier, dit recept is gemakkelijk te volgen en zorgt voor een fantastisch resultaat.

Wij begrijpen het belang van tijd en gemak in de keuken, en daarom is dit recept speciaal ontwikkeld voor de Airfryer. Met de Airfryer transformeer je het klassieke comfort food naar een gezondere versie zonder enige concessie te doen aan de diepgewortelde smaken die we allemaal kennen en waarderen. Vergeet de vettige frituurpan; de Airfryer is je nieuwe beste vriend voor gehaktballen met perfectie in elke hap. Laten we duiken in dit recept dat gegarandeerd een favoriet zal worden in je huishouden!

kleine gehaktballetjes airfryer

Airfryer Gehaktballen in 10 minuten

Recept voor gehaktballen uit de Airfryer voor sappige, smaakvolle ballen met een heerlijk krokant korstje. Het gehaktballen recept is makkelijk en zo klaar!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Bijgerecht, Borrelhapje
Porties 4 Personen

Equipment

  • Mengkom
  • Airfryer
  • Keukenweegschaal

Ingrediënten
  

  • 500 gram rundergehakt
  • 1 ei
  • 50 gram paneermeel
  • 2 eetlepels ketchup
  • 1 theelepel Worcestershiresaus
  • 1/2 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
  • Snufje zout en zwarte peper
  • Olijfolie spray

Instructies
 

  • Vormen: Vorm met je handen gehaktballen ter grootte van een golfbal. Je zou er ongeveer 12-16 mee moeten kunnen maken, afhankelijk van de grootte.
  • Voor extra sappige gehaktballen kun je een fijngesnipperd uitje en wat gehakte verse peterselie door het mengsel doen.
  • Gebruik een kernthermometer om te controleren of je gehaktballen van binnen gaar zijn; de ideale binnentemperatuur is 70 graden Celsius.
  • Serveer de gehaktballen met een huisgemaakte tomatensaus of je favoriete dip.
    Eet smakelijk!
  • Serveren: Haal de gehaktballen uit de Airfryer en laat ze enkele minuten rusten voordat je ze serveert.

Notities

  • Voor extra sappige gehaktballen kun je een fijngesnipperd uitje en wat gehakte verse peterselie door het mengsel doen.
  • Gebruik een kernthermometer om te controleren of je gehaktballen van binnen gaar zijn; de ideale binnentemperatuur is 70 graden Celsius.
  • Serveer de gehaktballen met een huisgemaakte tomatensaus of je favoriete dip.
Eet smakelijk!
Hoi, ik ben Lisa Kok
Lisa Kok

Plaats een reactie

Rating recept