Disclaimer

De informatie op deze website is alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ons best doen om de informatie op deze website up-to-date en correct te houden, geven we geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Het vertrouwen op deze informatie is daarom op eigen risico.

Aansprakelijkheid

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winsten die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van deze website.

Links naar andere websites

Via deze website kunnen we linken naar andere websites die niet onder de controle staan van Mijnlekkersterecepten.nl. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert geen goedkeuring van de inhoud van die sites door Mijnlekkersterecepten.nl. We zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van die sites.

Technische problemen

Elke inspanning wordt gedaan om de website draaiende te houden en soepel te laten werken. Mijnlekkersterecepten.nl neemt echter geen verantwoordelijkheid en is niet aansprakelijk voor de website die tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze controle.

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de informatie op deze website.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de voorwaarden van deze disclaimer.