Colofon

Lisa – Oprichter en Redactrice

Lisa

Lisa is een gepassioneerde thuiskok die graag nieuwe recepten uitprobeert en haar kennis en ervaring deelt met anderen. Met haar website wil ze haar liefde voor koken delen en anderen inspireren om meer te experimenteren in de keuken.

Lisa is al van jongs af aan geïnteresseerd in koken. Ze komt uit een familie waar eten altijd centraal stond en er veel tijd werd besteed aan het bereiden van de maaltijden. Toen ze op zichzelf ging wonen, begon ze steeds meer te experimenteren in de keuken en ontwikkelde ze haar eigen smaak en stijl. Ze merkte dat veel mensen het lastig vinden om te koken en dat er behoefte was aan inspiratie en hulp. Zo ontstond het idee voor mijnlekkersterecepten.nl.

Met haar website wil Lisa laten zien dat koken niet moeilijk hoeft te zijn en dat het vooral leuk en creatief kan zijn. Ze deelt recepten die gemakkelijk te maken zijn en die passen bij verschillende smaken en dieetwensen. Daarnaast geeft ze tips en tricks om het koken nog leuker en makkelijker te maken.

Sam – Webdesign en Fotografie

Sam

Sam is een creatieve duizendpoot die zich bezighoudt met webdesign en fotografie. Hij is de vriend van Lisa en ondersteunt haar bij het ontwerpen van de website en het maken van mooie foto’s van de gerechten.

Sam heeft een achtergrond in de kunstwereld en heeft al veel ervaring met het maken van mooie beelden. Toen hij hoorde over het idee van Lisa om een website te beginnen met haar recepten, was hij meteen enthousiast en bood hij aan om te helpen met het ontwerp en de fotografie.

Sam vindt het belangrijk dat de website er mooi en professioneel uitziet, zodat de recepten goed tot hun recht komen. Hij zorgt ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en dat de gerechten er zo smakelijk mogelijk uitzien op de foto’s.

Met zijn creativiteit en technische vaardigheden draagt Sam bij aan het succes van mijnlekkersterecepten.nl.

Bekijk ook de over onze pagina van mijnlekkersterecepten.nl