Airfryer Gehaktballen in 10 minuten
Recept voor gehaktballen uit de Airfryer voor sappige, smaakvolle ballen met een heerlijk krokant korstje. Het gehaktballen recept is makkelijk en zo klaar!
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 20 minuten min
Totale tijd 30 minuten min
Gang Bijgerecht, Borrelhapje
Mengkom
Airfryer
Keukenweegschaal
- 500 gram rundergehakt
- 1 ei
- 50 gram paneermeel
- 2 eetlepels ketchup
- 1 theelepel Worcestershiresaus
- 1/2 theelepel gedroogde oregano
- 1/2 theelepel gedroogde basilicum
- Snufje zout en zwarte peper
- Olijfolie spray
Vormen: Vorm met je handen gehaktballen ter grootte van een golfbal. Je zou er ongeveer 12-16 mee moeten kunnen maken, afhankelijk van de grootte.
Voor extra sappige gehaktballen kun je een fijngesnipperd uitje en wat gehakte verse peterselie door het mengsel doen.
Gebruik een kernthermometer om te controleren of je gehaktballen van binnen gaar zijn; de ideale binnentemperatuur is 70 graden Celsius.
Serveer de gehaktballen met een huisgemaakte tomatensaus of je favoriete dip.
Eet smakelijk! Serveren: Haal de gehaktballen uit de Airfryer en laat ze enkele minuten rusten voordat je ze serveert.
- Voor extra sappige gehaktballen kun je een fijngesnipperd uitje en wat gehakte verse peterselie door het mengsel doen.
- Gebruik een kernthermometer om te controleren of je gehaktballen van binnen gaar zijn; de ideale binnentemperatuur is 70 graden Celsius.
- Serveer de gehaktballen met een huisgemaakte tomatensaus of je favoriete dip.
Eet smakelijk!